• MALERIER TIL SALGS

  Her legger jeg fortløpende ut malerier som er til salgs akkurat nå. Ta en kikk om det er noe du liker! Send en mail til meg på kontaktfeltet på denne siden dersom du ønsker nærmere informajon.

 • SEND MAIL HER

  Her kan du sende en privat mail direkte til Skjoldager, dersom du ønsker nærmere informajon, forespørsel om å få et maleri produsert eller annet.

 • MALERIER I NAUSTET

  Fjordkulturdagan 2019 på Vinjeøra, Hemne kommune. Se bilder fra utstillingen i Galleri Naustet på Vinjeøra. Proffesjonelle, effektive og alltid blide og positive Vinjeøringer klarte det igjen! Ingen er i nærheten av å gjøre dette så bra. En stor glede å få være en del av disse arrangementene.

 • Malerier 1988-2019 (Se mer her)

  Her er noen av de maleriene jeg har laget. Jeg har brukt både olje og akrylmaling. De siste 10 årene kun akrylmaling. Jeg har hatt malerier på utstilling i Hamar, Ringsaker og Hemne i Sør-Trøndelag. Mange er solgt, noen ble bestillt på forhånd og noen har blitt til gaver.

 • Fjordkulturdagan 2013 (Se mer her)

  Fjordkulturdagan 2013 på Vinjeøra, Hemne kommune. Se bilder fra utstillingen til Hans Gunnar Skjoldager i Galleri Naustet på Vinjeøra.

 • Wesselgården 2011 (Se mer her)

  Årets martnaskunstner med salgsutstilling av egne malerier i Wesselgården, Kyrksæterøra under Øramartnan torsdag 21., fredag 22. og lørdag 23.juli 2011.

 • Bakardag Vinjeøra 2002 (Se mer her)

  En fantastisk godværsdag på Vinjeøra sommeren 2002 - før det het Fjordkulturdaga og da det foregikk kun over en dag. Men folk møtte opp også den gang og hygget seg på vakre Vinjeøra.

Hans Gunnar Skjoldager. "Blåfjell Quatre" - 2019. Akryl på lerret. 80x60 cm.

Hans Gunnar Skjoldager. "Blåfjell Trois" - 2019. Akryl på lerret. 80x60 cm.

Hans Gunnar Skjoldager. "LYSNING" - 2019

Hans Gunnar Skjoldager St.Hans 2014

Hans Gunnar Skjoldager Møte 2014

Hans Gunnar Skjoldager Gamle Øra, 2014.

Hans Gunnar Skjoldager

Hans Gunnar Skjoldager 2019

Fire vakre låter:

 


Del denne siden på facebook


Her ser du sider om Skoproduksjon i Hemne